Агресивна људска природа је створила корону: Алтајски шаман ће пробати да је „смири“

© Sputnik / Natalia PaskarenkoШаман Николај
Шаман Николај - Sputnik Србија
Пратите нас
На руској планини Алтај, у Сибиру, шамани ће покушати да смире вирус корону, саопштио је главни алтајски шаман Акај Кине.
„Већ сам вршио обред, након повратка из Москве у планине крајем марта, али нисам хтео да причам о томе. Ускоро ћемо опет кренути у планиnе тим поводом. Чекамо месечеву мену – обред зависи од смене природних циклуса и чим дође прави тренутак, ми ћемо отићи“, рекао је Кине.

По његовим речима, обред ће трајати око два сата. Он је специфичан по томе што „неће истеривати вирус“, већ га „смиривати“.

„Ми не вршимо обред како бисмо се заштитили од короне. Корона је жив организам и треба је поштовати. Агресивна људска природа га је створила. Ми се лоше понашамо, када бежимо од ње“, нагласио је он.

„Ми се не боримо против пандемије. Обред је знак поштовања. Треба да прихватимо вирус као лекцију. Мислим да поштовање вируса и штити Републику Алтај од њега. Треба корону смирити, да се врати у природу одакле је и дошла“, закључио је Кине.

У руској Републици Алтај данас је откривен тек први случај вируса короне, док је у целој Русији број инфицираних достигао 28.000 људи.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала