Љајић: Седи кући, сави се

© Фото : Јутјуб/ RTV Novi PazarСеди кући и сави се
Седи кући и сави се - Sputnik Србија
Пратите нас
Текст за песму "Седи кући и сави се", којом се грађани позивају да поштују мере Владе Србије и Кризног штаба које се односе на превенцију ширења вируса корона, написао је потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.

Песмом и спотом који је сниман у Новом Пазару, Љајић је апеловао на све грађане да остану код куће јер је то тренутно најважније. У Новом Пазару иначе се од давнина несташној деци говори "сави се", што значи да треба да се умире.

"Песма је намењена млађим људима јер они нешто мање поштују те мере. Ово је један од начина да апелујемо на њих, али и на све остале грађане", рекао је Љајић.

Он је нагласио да је веома важно да све јавне личности узму учешће у кампањи која за циљ има да се позову грађани да остану код својих кућа.

Љајић је пре неколико година написао текст за песму "Балада о мајци" коју је отпевала Ана Бекута. Неколико текстова написао је и за Халида Муслимовића. Љајић тренутно ради и на севдах опери коју би требало да режира Југ Радивојевић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала