Ђоковић: Да будем искрен, мало сам збуњен, баш као и остатак света

© AFP 2023 / JOHN DONEGANНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, послао је саопштење путем свог менаџмента редакцији „Њујорк тајмса“ поводом најновије изјаве о вакцини за вирус корона.

Српски тенисер изјавио је пре два дана да лично није за вакцинацију и да не би волео да га неко приморава да добије вакцину како би могао да путује, преноси „Б92“.

Оваква изјава подигла је прашину како у српској, тако и у светској јавности и како би појаснио шта је тачно мислио, он и његов тим су послали саопштење „Њујорк тајмсу“.

„Нисам експерт, али хоћу да имам опцију да изаберем шта је најбоље за моје тело. Наставићу да истражујем на ову тему јер је важна и утицаће на све нас“, написао је Ђоковић и додао:

„Да будем искрен, мало сам збуњен, баш као остатак света. Упркос томе што имам приступ информацијама, у недоумици сам шта је најбоље урадити у овој ситуацији.“

Новаку је у уторак одговорио и епидемиолог Предраг Кон, који му је поручио да убудуће избегава одговоре о вакцини.

„Радознао сам о томе како ојачати метаболизам да бисмо били у најбољој физичкој спреми, како бисмо поразили ковид 19“, закључио је Ђоковић.

Од вируса корона у свету је заражено скоро два и по милиона људи, преминуло је око 170 хиљада, док се опоравило нешто више од 650.000.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала