Спојила их корона: 97-годишњи пензионери пронашли љубав захваљујући пандемији

© PixabayВирус корона, пензионери, илустрација
Вирус корона, пензионери, илустрација - Sputnik Србија
Пратите нас
Двоје пензионера из енглеског града Прествича у грофовији Велики Манчестер схватили су да се воле и одлучили су да започну заједнички живот због пандемије вируса корона, преноси британски лист „Сан”.

Како преноси лист, ратни хероји, 97-годишњи Роберт Волш и Лилијан Гранди, упознали су се на Дан сећања у новембру 2019. године. Некада, током рата, Волш је служио на подморници, а Грандијева је помагала у производњи бомбардера. Њих двоје су нашли заједнички језик и почели да се састају три пута недељно.

Када је почела пандемија, Волш и Грандијева су схватили да више не могу да живе једно без другог и зато су пре увођења режима строге самоизолације одлучили да свом односу дају нову димензију. Пензионери су схватили да су пронашли љубав и да треба да живе заједно.

„Заљубио сам се у њу неповратно. Нас двоје смо пронашли добру страну овог страшног вируса: заједно смо“, истакао је Волш.

Сада Волш за своју драгу свира укулеле у дворишту. Заљубљени пар заједно пева ратне песме како би се забавили за време карантина.

Свако од њих некада је био у браку, али су у међувремену остали без супружника.

Њих двоје почели су заједнички живот након одобрења породица и још увек спавају у одвојеним собама: Волш је заузео слободну собу у кући своје драге Лилијан.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала