Гувернер италијанске регије: Јеси ли глуп или будала?

© AP Photo / Alessandro FucariniКарабињери патролирају Палермом
Карабињери патролирају Палермом - Sputnik Србија
Пратите нас
Гувернер италијанске регије Кампанија одговорио је на писмо једног грађанина питањем да ли је глуп или будала због жалбе да се не враћа ноћни живот.

Гувернер италијанске регије Кампанија Винћенцо Де Лука, чија је популарност ових дана знатно порасла због његових оригниалних обраћања становницима регије о томе како се понашати у време епидемије вируса орона, вратио се „уживо” да говори на Фејсбуку како би објаснио „Фазу 2“ и тако поново показао свој темперамент.

На писмо у коме се становник Кампаније жали да се у „Фази2“ неће моћи наставити уобичајени ноћни живот, прво је поновио да ће се и у другој фази морати строго придржавати мера забране, пре свега међусобне дистанце од најмање једног метра, и потврдио да неће бити повратка на стање од пре три месеца, а онда је експлодирао:

„Ма, јеси ли глуп или си будала? Постоји неко коме је врана попила мозак и ко није до краја разумео да је „Фаза 2“ повратак, не на стање од пре три месеца, већ стање разборитости и заштите од опасности поновног ширења заразе”, написао је де Лука.

Уверавам вас да нећемо губити минут времена, додао је, ако ситуација не буде мирна, нећемо слушати никакав притисак, наставио је гувернер.

„Учинићемо оно што је потребно да заштитимо животе чланова наше породице“ ,поручио је гувернер Кампагније Вићенцо Де Лука.

Прочитајте још: 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала