Тајанствени сјајни објекат у облику диска заглављен у водама Антарктика /видео/

© Фото : Twitter/@EcoCodexНеобичан објекат у Антарктику
Необичан објекат у Антарктику - Sputnik Србија
Пратите нас
Антарктик се показао као неисцрпнан извор многих мистериозних открића занимљивих ловацима на НЛО који покушавају детаљно да анализирају слике са "Гугл ерта" како би доказали постојање ванземаљског живота.

Видео који приказује наводни „летећи тањир“ усидрен у водама Антарктика на снимцима "Гугл ерта" кружи интернетом и увелико је покренуо нагађања о његовом ванземаљском пореклу.

Тајанствени сјајни објекат првобитно је уочио аргентински истраживач Марчело Иразуста, који је још пре неколико месеци снимак објавио на свом Јутјуб каналу, али је о видеу тек сад покренута дебата ентузијаста из свих крајева света.

„На сликама се види сребрни кружни предмет који нема везе са остатком површине. То је очигледно вештачки предмет и врло је сличан класичним летећим тањирима “, приметио је Марчело Иразуста.

Многи љубитељи НЛО-а пожурили су да изразе своје дивљење открићу, сугеришући да је објекат пречника најмање 12 метара.

​"Добар улов, заправо ме занима да ли неки владини службеници већ сада крећу на ту локацију да би уклонили предмет", коментарисао је један корисник Јутјуба.

Званичног објашњења о овом феномену још увек нема, а једино је сигурно да ово није последњи пут да је Антарктик у центру пажње међу ловцима НЛО.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала