Парижани заплесали на улици , пркосећи карантину /видео/

© AP Photo / Christophe EnaПразна Јелисејска поља у Паризу. Председник Француске Емануел Макрон наложио је строга ограничења слободе кретања у циљу спречавања ширења коронавирусне инфекције.
Празна Јелисејска поља у Паризу. Председник Француске Емануел Макрон наложио је строга ограничења слободе кретања у циљу спречавања ширења коронавирусне инфекције. - Sputnik Србија
Пратите нас
На друштвеним мрезама појавио се снимак Парижана како плешу на улици уз музику, коју је са балкона пуштао тренутно незапослени позоришни техничар Нејтан Себах.

Снимак је, међутим, наишао на критике на друштвеним мрежама, а Себах се извинио због свог геста.

Он се у суботу увече захвалио здравственим радницима на борби против вируса корона, а дух међу грађанима покушао је да подигне получасовним музичким секцијама, преноси АП.

Његов гест добре воље, међутим, нису сви добро прихватили, а полиција му је покуцала на врата и одржала лекцију због тога што је мања, али енергична група људи, заплесао испод балкона техничара.

„Полиција је рекла да је музика на балкону веома добра идеја, али не овако, преопасно је“, рекао је Себах у једном телефонском интервјуу. 

Прочитајте још: 

Попуштају мере: Потпуно ограничење кретања још само следећег викенда 

Више ме плаши Ковид 19 од вариоле вере! Упозорење шефице лабораторије у време великих богиња /видео/ 

Жена која је прва у историји открила и снимила вирус корона, а у почетку јој нико није веровао

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала