Америчка војска коначно потврдила: Да, то су снимци НЛО /видео/

Пратите нас
Америчка војска објавила је видео-снимак неидентификованих летећих објеката да би, како стоји у саопштењу Министарства одбране, потврдила инциденте који су се одиграли 2004. и 2015. године.

Реч је, наиме, о видео-снимцима које су забележили пилоти америчке морнарице и који већ годинама „циркулишу“ на друштвеним мрежама. Један снимак је настао у новембру 2004. године, а преостала два у јануару 2015.

Како се наводи, ови видео-снимци су се неовлашћено нашли у јавности 2007. и 2017. године, а америчка морнарица је још раније потврдила да су у питању снимци које су забележили њихови пилоти.

„Министарство одбране је објавило видео-снимке да би развејало погрешно схватање јавности да ли су или нису снимци који циркулишу стварни и да ли их још има. Феномени забележени у ваздуху и даље остају окарактерисани као ‘неидентификовани’“, каже се у саопштењу.

Пентагон је утврдио да снимци не откривају „осетљиве могућности америчког система за надгледање“, као и да „не утичу на било какве наредне упаде у војни ваздушни простор“.

Објављени видео-снимци, међутим, нису допринели расветљавању мистерије о постојању ванземаљаца.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала