Вучић у понедељак са представницима политичких странака

© AP Photo / Visar KryeziuСрбија, избори
Србија, избори - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Александар Вучић састаће се са представницима политичких странака у понедељак после подне, потврђено је Танјугу. Тема састанка, како се очекује, биће наставак изборних радњи и одржавање избора.
Избори не постоје док траје пандемија

Претходни састанак Вучића и представника странака које су најавиле учешће на парламентарним изборима, одржан је 17. марта, а тада су се сагласили да се избори, расписани 4. марта, прекидају, да више не теку никакве изборне радње и да више нема никаквих изборних блокова.

„Избори за нас не постоје док се боримо са короном. Када се то заврши, сешћемо заједно и договорити датум избора“, рекао је тада Вучић, након разговора са представницима изборних листа.

Међу учесницима састанка тада су били председник СПАС-а Александар Шапић, председник ДСС-а Милош Јовановић, председник Нове странке Зоран Живковић, први на листи Уједињене демократске Србије Марко Ђуришић, председник СВМ-а Иштван Пастор, председник Странке слободе и помирења Муамер Зукорлић, председник ЛДП-а Чедомир Јовановић, председник Здраве Србије Милан Стаматовић и други...

Састанку су тада присуствовали и премијерка Ана Брнабић, председница Скупштине Маја Гојковић и генерални секретар Председништва Никола Селаковић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала