Ново-старо радно време продавница након укидања ванредног стања

© Sputnik / Дејан СимићРедови испред Лидла пред ускршње празнике
Редови испред Лидла пред ускршње празнике - Sputnik Србија
Пратите нас
Након укидања ванредног стања због епидемије вируса корона у Србији, продавнице које су радиле по измењеном радном времену, саопштиле су нова радна времена, преноси портал б92.

ДИС маркети поново раде по редовном радном времену:

„Сви ДИС маркети од данас ће радити по редовном радном времену сваког дана. Списак свих ДИС маркета по градовима са информацијама о радном времену можете пронаћи на нашем званичном сајту. Мере опреза које смо предузели током трајања ванредног стања наставићемо да поштујемо“, навели су из ДИС-а.

Ново радно време имају и Арома маркети, који раде од седам ујутру до девет увече од понедељка до суботе, а недељом од седам до три сата по подне. Из Арома маркета напомињу да су привремено затворене две продавнице у Београду, у Милоја Ђака 15 и Ранкеовој 16.

У четвртак 7. маја Макси, Темпо и Шоп енд го радње биће отворене за купце до 17 часова. Од петка 8. маја највећи део продавница ће имати регуларно радно време које је било на снази пре проглашења ванредног стања.

Продавнице компаније Лидл поново раде пуно радно време.

„У складу са одлуком Владе Републике Србије о укидању ванредног стања и престанку забране кретања, већина Лидл продавница у Србији од петка 8. маја враћа се на радно време од осам до десет увече, док ће поједине продавнице у Београду и Суботици отварати врата сат времена раније, од седам часова. Увек актуелна радна времена свих Лидл продавница у Србији пратите на званичној страници компаније“, саопштили су из Лидла.

Лидлове продавнице, које ће радити од седам ујутру до десет увече, у Београду су на адресама: Земунска 4, Војислава Илића 143, Саве Машковића 4, Тошин бунар 41, Војвођанска 117, а у Суботици на адреси Пала Папа 1.

ИДЕА маркети ће још данас радити скраћено, то јест до пет сати после подне, док ће информације о промени радног времена бити објављене сутра.

Из Лили дрогерија су, по укидању ванредног стања, саопштили ново радно време продавница, које можете видети ОВДЕ.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала