Петар Божовић: Непозната болест може да уништи животе, али капитализам и робовласништво – не сме!

© Sputnik / видеоПетар Божовић
Петар Божовић - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Свет према мојим почетним очекивањима требало је да буде бољи после овога. Мислио сам да ће нас ова корона једина ујединити до сада, као на оној новчаници на којој пише Gens una Sumus (један смо род). Али, од тога није било ништа.

Славни глумац Петар Божовић, овако је прокоментарисао утицај пандемије вируса корона на човечанство. Преносимо његову изјаву за Спутњик: 

Матија Бећковић - Sputnik Србија
Нове мере: Слушаћемо запушених ушију, говорити- затворених уста!

„Корона је била Gens Una Sumus само за оне који имају ту новчаницу у изобиљу, а за ове које је нису имали, богами, никако није била сумус. Тако, гледајући ово и надајући се да ће се људи некако ољудити, пошто су се обезљудили свуд на земаљској кугли, почео сам да схватам да од тога нема ништа и да су све време само оштрили зубе надајући се како ће ко кога поново надјачати и прозрети. Видите да је и цела ствар од непознате болести постала још непознатија. То може да уништи животе, али производњу и капитализам не сме. То јест, идеју о глобалном робовласничком друштву не може ништа зауставити.
Ето толико, с надом у Бога да нико није јачи од њега, ја се тиме сведочим, и тако ћу да живим. Ваш, Хаџи Петар Божовић“!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала