Руске шаљивџије нашле нову жртву: Некултурног и непријатног градоначелника Прага /видео/

© Depositphotos.com / Jag_czПраг
Праг - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски пранкери Вован (Владимир Кузњецов) и Лексус (Алексеј Стољаров) нашли су нову жртву својих жала. Овог пута то је био градоначелник Прага Зденек Гржиб. Он им је дао „лекцију из историју“ у коју сам верује.

Руски пранкери Владимир Кузњецов и Алексеј Стољаров одлучили су да се нашале на рачун градоначелника Прага, накод одлуке чешке престонице да уклони споменик маршалу Ивану Коњеву. Један од пранкера се представио као градоначелник Кијева Виталиј Кличко.

Током разговора Гржиб се присетио догађаја из 1945. године. Између осталог, он је изјавио да је совјетска армија ушла у Праг, наводно, сувише касно.

„Код нас је био Прашки устанак. И Праг се сам ослободио“, устврдио је Гржиба.

Касније је градоначелник Прага схватио да се ради о представи. На крају се саговорник-пранкер представио као руски блогер који живи у Прагу. Међутим, Гржиб ни после тога није спустио слушалицу, већ је наставио разговор.

Говорећи о споменику Коњеву, он је нагласио да сам није дирао статуу. Он ју је назвао власништвом рејона Праг-6 у којем је била постављена.

Коментаришући разговор пранкери су, рекли телевизији РБК, да их је градоначелник Прага непријатно изненадио. Између осталог, они су га упоредили са Виталијем Кличком.

„Чак сам Кличко, са којим смо разговарали, изгледа паметније, пријатније, културније“, навео је Кузњецов.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала