Форбс истражио где су се од короне сакрили руски олигарси

© Sputnik / Александр Кряжев / Уђи у базу фотографијаПрема оцени „Форбса“, најбогатији Рус је Владимир Потањин
Према оцени „Форбса“, најбогатији Рус је Владимир Потањин - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски бизнисмени који се налазе, међу 200 најбогатијих људи света по верзији "Форбс" открили су где проводе време током епидемије вируса корона.

Већина од 78 бизнисмена, њих 50 особа, остали су у Русији. У Москви су остали сви девелопери – не би требало да беже од проблема изазваних кризом, већ да спасавају своје компаније, констатује лист.

Не смеју да напуштају све ни акционари великих индустријских предузећа који треба да осигурају непрекидан рад у новим условима, пише Форбс.

На другом месту се налази Велика Британија, где се од вируса крије осам особа, међу којима су Олег Тињков, Михаил Фридман и Вјачеслав Кантор.

На трећем месту је ЕУ. Давид Јакобашвили и Сергеј Саркисов живе у Монаку, Пјотр Авен пише нову књигу у Летонији, Сергеј Петров живи у Бечу, док се једна особа, чије име није наведено, налази на Кипру.

На четвртом месту су САД са шест олигарха, укљчујући Јурија Мињнера, Виктора Ремшу и Ратмира Тимашева. На петом месту се нашла Швајцарска, где се налази у изолацији Андреј Баронов и Константин Николаев.

Милијардер Алишер Усманов се налази у самоизолацији у Ташкенту.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала