Посланици СНС-а и Шеварлић ноћ провели на степеницама, Обрадовић у парламенту

Пратите нас
Председник Двери Бошко Обрадовић ноћ је провео у Скупштини Србије, док су посланици СНС-а Александар Мартиновић и Сандра Божић јутро сачекали испред парламента. Обрадовић је око 6.40 јутрос изашао испред зграде парламента.

Већи део ноћи испред је био и самостални посланик др Миладин Шеварлић, који је повремено, на неко време улазио у зграду, али се враћао на степениште.

Испред Дома Народне скупштине петнаестак минута после поноћи остали су посланици СНС-а Александар Мартиновић и Сандра Божић, као и самостални посланик Миладин Шеварлић.

Бошко Обрадовић је у једном моменту ушао у зграду Народне скупштине, затим изашао, како је рекао, по пуњач за мобилни телефон, и затим се вратио у зграду.

„Нећу прекинути штрајк глађу све док власт не позове опозицију за преговарачки сто, и да се направи договор о одлагању избора за шест месеци“, поручио је претходно Обрадовић.

Пре тога, потпредседница Двери Марија Јањушевић донела је Обрадовићу јастук и ћебе, које је унела у скупштину, а потом и врећу за спавање.

Испред парламента су још остали и посланици Српске напредне странке.

Присталице и власти и опозиције углавном су се разишле са простора испред парламента.

Вечерас је, иначе, у једном тренутку Обрадовића на степеништу Скупштине обишао Драган Ђилас и разговарао једно време, пре него што је отишао.

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала