Мандић најавио литију: Бићемо вечерас у Никшићу

© Фото : ДФАндрија Мандић
Андрија Мандић - Sputnik Србија
Пратите нас
Један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић још једном је из Скупштине данас позвао грађане да присуствују литији у Никшићу. Он је поручио да је Цетиње нашег времена град Никшић.

„Цетиње нашег времена је Никшић. Вечерас је литија у Никшићу, обиљежавана годинама и сигуран сам да ће они који су данас Цетиње нашег времена вечерас у 18 сати знати да одају почаст и искажу поштовање према заштитнику града Никшића, а то су грађани Никшића, којима ће се придружити посланици ДФ-а. Бићемо вечерас у Никшићу и позивам све оне добре људе који поштују Св. Василија Острошког, који знају шта је наше утемељење и који знају шта је пут којим треба да идемо, да тај данашњи Никшић, који је далеко надвисио данашње Цетиње, одговори ономе што су били преци данашњих Цетињана“, рекао је он.

Лидери ДФ-а Андрија Мандић и Милан Кнежевић са патријархом Иринејом - Sputnik Србија
Патријарх Иринеј писао Мандићу: Истрајте у подвигу

Лидер Нове је казао да му и у сопственом клубу, како је навео, кажу да је преоштар према Цетињу.

„Нијесам ја преоштар према Цетињу, жао ми је једино што преци данашњих Цетињана, оних пет брата, пет Мартиновића и Вук Бориловић и сви они о којима пјева свјетородна династија Петровића, не могу да устану и мало поразговарају са властитим потомцима. Мислим да би био интересантан дијалог са којим би се могли суочити данашњи потомци када би их погледали њихови велики и славни преци“, казао је он.

На крају је имао и поруку за Никшићане:

Цетиње нашег времена — Никшић. Вјерујемо у вас, Никшићани. Вјерујемо да ћете вечерас дати одговор какав очекује читава Црна Гора“, поручио је Мандић.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала