Корона ушла у турску фабрику у Смедереву

© Sputnik / Евгений Биятов / Уђи у базу фотографијаБрзо тестирање на вирус корона у лабораторији клинике "Хадаса" у техно-парку "Сколково"
Брзо тестирање на вирус корона у лабораторији клинике Хадаса у техно-парку Сколково - Sputnik Србија
Пратите нас
Вирус корона ушао је у турску фабрику „Кајзен“ у Смедереву, где је двоје запослених позитивно, а чека се налаз за још двоје.

Према подацима Завода за јавно здравље из Пожаревца, у турској фабрици „Кајзен“ у Смедереву у току је активан епидемиолошки надзор за запослене, објавио је локални смедеревски портал Подунавље.инфо.

Како је потврдила директорка Завода, др Ана Јовановић, у овој фабрици две особе су позитивне на вирус корона, а за још две је узет брис и чекају се резултати.

Запослени у „Кајзену“ налазе се на колективном одмору и неће радити још десетак дана, а епидемиолози ће, у складу са ситуацијом, донети одлуку о евентуалном колективном тестирању запослених.

У Смедереву је сада укупан број инфицираних 132, два више у односу на претходни извештај, док је ситуација у Смедеревској Паланци и Великој Плани непромењена – 68, односно 33 регистрована случаја.

Укупно у Подунавском округу су евидентирана 233 потврђена случаја инфекције вирусом корона.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала