Сутра први лет са београдског аеродрома

© Tanjug / ZORAN ZESTICАеродром Никола Тесла
Аеродром Никола Тесла - Sputnik Србија
Пратите нас
Београдски аеродром “Никола Тесла” припрема се за поновно успостављање авио-саобраћаја. Први авиони полетеће сутра у 12.30 за Лондон.

Радници на аеродрому данас обележавају места на којима ће путници морати да стоје, постављају дезобаријере и припремају аеродром за прихват првих путника, преноси портал б92. 

Компанија “Виз ер” најавила је свој први лет за сутра у 12.30 часова до Лондона.  Што се тиче компаније Ер Србија, она своје прве летове најављује за 21. мај, када ће летети за Франкфурт, Цирих, Беч и Лондон. Још једна компанија која је најавила летове за ову недељу јесте “Белавиа” која ће летети за Минск. 

У саопштењу аеродрома “Никола Тесла” наводи се и да се надају већем броју полазака од идуће недеље и да ће већи број компанија обновити своје летове, ако епидемиолошка ситуација то буде дозвољавала. 

На аеродром више не могу улазити путници у пратњи, већ морају бити сами осим деце, коју родитељи могу испратити. Пратњу могу имати и особе које имају сметње у кретању и којима је неопходна помоћ. 

Морају се поштовати мере физичке дистанце и на аеродром се мора улазити са маском. 

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала