Земља се тресе, премијерка се смеје: Земљотрес уживо усред интервјуа /видео/

© Фото : Screenshot/Guardian NewsЏасинда Ардерн уживо је давала интервју
Џасинда Ардерн уживо је давала интервју  - Sputnik Србија
Пратите нас
У време када је земљотрес јачине 5,6 степени погодио Велингтон, премијерка Новог Зеланда Џасинда Ардерн уживо је давала интервју телевизији „Њузхаб“, па је камера забележила њену реакцију.

Она је прекинула водитеља Рајана Бриџа и објаснила шта се управо дешава у згради парламента у Велингтону, у којој се налазила, преноси АП.

„Чини се да имамо земљотрес, Рајане. Добро се дрма, видите ствари које се тресу иза мене“, рекла је изненађена Ардернова, која се потом брзо сабрала и наставила интервју.

Рекла је да је на сигурном месту и да изнад ње нема висећих рефлектора, с обзиром на то да је била у једној конгресној сали.

Ардернова, која је успешно предводила борбу против вируса корона на Новом Зеланду, изјавила је касније да јој је у тренутку када је осетила земљотрес, кроз главу прошла мисао: „Да ли се шалиш?“

Земљотрес јачине 5,6 степени погодио је подручје Велингтона синоћ око 20 сати по нашем времену, а епицентар се налазио око 90 километара северно од града.

Земљотрес се осетио широм земље, али за сада нема информација о повређенима или материјалној штети.

Нови Зеланд лежи на Ватреном прстену, великом прстенастом подручју око Пацифика, које карактеришу велика сеизмолошка и вулканска активност.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала