Једногодишњи кувар: Погледајте зашто га прати милион и по људи /видео/

© Фото : screenshot/ KOBE EATSМали кувар Коб
Мали кувар Коб - Sputnik Србија
Пратите нас
Једногодишњи кувар направио је праву пометњу на друштвеним мрежама, а његово кулинарско умеће прати више од милион људи на Инстаграму. На његовом профилу „Коб једе“ пише да дечак воли да кува, једе и истражује нове рецепте. Видео-записи показују како Коб помаже у припреми рецепата, а потом проба храну.

Кобова мајка Ешли Вајан рекла је за Си-Ен-Ен да је почела да дели снимке како би умеће свог сина показала пријатељима и родбини.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KOBE EATS (@kobe_yn) дана

„Кување је само једна од многих практичних ствари које Коб ради код куће. Толико се забавља кад то ради да сам одлучила да га снимам како би то поделила са својим пријатељима и породицом. Крајем фебруара покренули смо његов профил на Инстаграму. До априла је имао 200 пратилаца, а онда је број почео да расте 100 хиљада, 200, 500... ово дефинитивно нисмо очекивали“, казала је Ешли.

Она је рекла како јој је драго када чује да њен син засмејава много људи широм света.

„Осећам да радимо нешто добро као родитељи. Драго нам је што има способност да насмеје људе. Такође нам је драго што смо охрабрили родитеље да одведу своју децу у кухињу и тако проводе време заједно“, казала је.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KOBE EATS (@kobe_yn) дана

Његова мама рекла је и како Коб обожава кухињу и да је то његово савршено место да учи и истражује, преносе Вијести.

„Истражује нове састојке, осећа нове текстуре, учи практичне вештине попут сипања, кидања и мерења. Због тога је све ово почело, још једна практична ствар из које се може толико научити. Усавршио је много моторичких способности. А неред? Па то је само неред и може се очистити, а сећања која направимо трајаће заувијек.“

Иначе, Коб обожава фотоапарат и тестирање састојака, а његова омиљена храна је све са сиром.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала