Торњеви са 5Г антенама на удару нападача: У Великој Британији чак 90 напада

CC0 / / 5Г антена
5Г антена - Sputnik Србија
Пратите нас
Званичници у Великој Британији кажу да велики број теорија завере кружи од почетка априла, којима се повезују континуирани здравствени проблеми с тренутним увођењем 5Г технологије. Процењује се да је чак 90 телефонских стубова, од којих не носе сви 5Г опрему, до сада нападнуто широм ове земље.
5Г торањ за мобилне комуникације у Пекингу - Sputnik Србија
И у Канади запаљен 5Г торањ

„Мобил УК“, трговинско удружење за операторе мобилне мреже у Британији, објавило је бројке које илуструју обим уништења у току карантина, пошто теорије завере које круже интернетом повезује 5Г са избијањем пандемије.

Процењује се да је чак 90 телефонских стубова, од којих не носе сви 5Г опрему, до сада нападнуто широм Велике Британије од стране оних који тврде да би уништавање 5Г каблова обуздало ширење заразне болести. Такође су известили и да су особље и кооперанти били изложени застрашивању и насиљу.

„Теорије које се шире око 5Г мреже су неутемељене и нису засноване на веродостојној научној теорији“, рекао је раније за „Скај њуз“  портпарол „Мобил УК“ упозоравајући да би несмотрене приче могле нанети неизрециву штету .

„Мобилни оператери су посвећени одржавању повезаности у Великој Британији“, нагласила је асоцијација, тврдећи да ометање комуникације представља велику опасност у ово бурно време.

Када су почетком априла први пут пријављени напади, премијерова служба за штампу обећала је да ће се позбавити проблемом упозоравајући платформе на друштвениим мрежама:

Кина Америка - Sputnik Србија
5Г мири Кину и Америку?
„Државни секретар би требало да разговара са неким од великих компанија на друштвеним медијима касније ове недеље како би  истакао потребу да се заустави ширења онога што је језива теорија завере“, рекао је портпарол позивајући се на више извештаја о „кривичним делима“ вандализам против 5Г стубова“.

Даље је објаснио колико је важна опрема која се тренутно користи за брзе праћења нових случајева:

„Људи морају да разумеју да уништавањем ових стубова они заправо угрожавају животе, јер су то мреже на које се ослањају хитне службе.“

Прочитајте и: 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала