„Дођите, добри људи!“ Херцег Нови плаћа да летујете код њих

© Sputnik / Александар МилачићХерцег Нови
Херцег Нови - Sputnik Србија
Пратите нас
Херцег Нови зове туристе да се пријаве за бесплатно летовање које овај град организује у сарадњи с локалним хотелима. Први добитници биће извучени 6. јуна.

Туристичка организација Херцег Новог организује акцију под називом „Херцег Нови те зове“, којом позива „све добре људе, без обзира на њихову националност, веру и друге различитости, да као и до сада летују у Херцег Новом и уживају у мору и сунцу“, преноси портал „Нова“.

Превлака - поглед са Савине, из Херцег Новог  - Sputnik Србија
Срби, увек сте добродошли, дођите у што већем броју: Председник Херцег Новог зове туристе

Домаћини из Херцег Новог укључују се у акцију шеровањем позива на својим друштвеним мрежама, а међу њима су и познати Новљани — Владо Георгиев, Драгољуб Ђуричић и Рамбо Амадеус.

Потенцијални гости позвани су за почетак на сајт „Херцег Нови те зове“, где могу да се пријаве и добију могућност да освоје једно од бесплатних летовања у овом граду.

„Kроз неколико дана (6. јуна) извући ћемо на Инстаграм налогу прве добитнике који ће добити бесплатан смештај у херцегновским хотелима, на бази пуног пансиона, за читаву породицу (2+2)“, најављују из Туристичке организације Херцег Новог.

„Kроз првих неколико сати кампање добили смо више од 2.000 пријава (8.000 гостију), а тај број из сата у сат вртоглаво расте. То нас је натерало да додатно комуницирамо са свим хотелима и власницима приватних смештаја, који су вољни да се прикључе акцији и да што већи број људи угостимо у нашем граду. Надамо се позитивном одговору и лепим вестима поводом тога.“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала