Из Партизана демантовали да су навијачи малтретирали Милошевића

© AP Photo / Dave ThompsonСаво Милошевић
Саво Милошевић - Sputnik Србија
Пратите нас
Потпредседник Партизана Владимир Вулетић демантовао је писања таблоида да су навијачи малтретирали тренера Сава Милошевића.

Неколико дана уочи наставка сезоне, поједини медији су пренели вест да је пре месец дана један „познатији навијач Партизана“ ударио шамар Милошевићу у клупском ресторану.

Вест се појавила дан након таблоидних спекулација да ће Милошевић у јулу напустити Хумску и преузети енглеског великана Астон Вилу, за коју је играо деведесетих година, преноси Б92.

„Таблоидни модус операнди је пре три дана нашег тренера Милошевића одселио у Бирмингем, у Астон Вилу, да би истовремено доселио Вука Рашовића из Дубаија у Беогарад. Када то замешатељство није могло да прође пред наредне утакмице Купа, које су Партизану једино такмичење где постоји компетиција за разлику од ове "шишмиш" лиге која се игра још четири кола, онда је дошло до ситуације у којој таблоидни медији представе ситуацију у којој је наш тренер пребијен у пуном ресторану у време короне и у време забране кретања и то у истом ресторану који не ради од 2014. Године“, рекао је Вулетић за ТВ Прва.

У међувремену су се огласили и навијачи Партизана.

Још једна измишљена прича о некаквом шамарању нашег тренера Сава Милошевића. На том састанку који они помињу, присуствовали су и играчи и тренер што се може видети на сликама. Тако да, лажне приче не желимо више да коментаришемо, ово је довољно. Поставља се питање по чијем налогу и у чијем интересу пуштају овакве информације“, наводи се у саопштењу „Јужне трибине“.

Партизан у суботу дочекује Младост из Лучана (17.30) у првом мечу након двоипомесечне паузе због пандемије коронавируса, а потом у среду гостује екипи Радника у Сурдулици у четвртфиналу Купа Србије.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала