Нови скандал у Црној Гори: Службеник министарства снимио песму у којој брутално вређа свештенике

Пратите насTelegramOdyssey
Саветник у Министарству просвете Црне Горе Марко Шћепановић снимио је песму у којој вређа свештена лица, алудирајући да они краду паре са икона и да ваљају хероин.

У овој песми Шћепановић, коме и на Фејсбук страници пише да је запослен у ресору код Дамира Шеховића, наводи „да пријаве ме не смеју јер држим их у шаке, ја добро знам да много воле дечаке“.

Шћепановић пева и „са иконе сав новац у свом џепу стављам, са Библијом у руци и хероин још ваљам“.

„Нико нас не дира, свак се блесав прави, због мантије ја могу криминалом да се бавим. Мантија ми даје моћ да некажњено могу проћ“, наводи се у песми под називом „Мантија“.

Из Министарства просвете Црне Горе потврђено је да је поменуто лице запослено код њих.

„Марко Шћепановић јесте ангажован путем уговора на одређено време у Министарству просвете, након претходно спроведене законске процедуре и јавног огласа на којем је био једини кандидат који је испуњавао законске услове, а који се појавио на усменом интервјуу. У овом моменту не располажемо информацијама у односу на питање које сте поставили. Свакако да ћемо их пажљиво проверити.

Јасно је да запослени у било којем Министарству и јавној управи у целини имају право на сопствени став у односу на друштвене теме, али не никако и на понашање које би рушило углед и достојанство просветног система. Кад се упознамо са наведеним, моћи ћемо заузети детаљнији став.

Уколико се испостави да постоји потреба и законски основ за реакцију Министарства, свакако да нећемо оклевати, већ ћемо искористити надлежности које имамо и о томе вас повратно информисати“, саопштено је из Министарства просвете на питања новинара, преноси „Борба“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала