РИК прогласио листу Народни блок – Велимир Илић – генерал Момир Стојановић

© Sputnik / Радоје ПантовићВелимир Веља Илић
Велимир Веља Илић - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Републичка изборна комисија прогласила је листу Народни блок - Велимир Илић - генерал Момир Стојановић, за изборе за посланике Народне скупштине, расписане за 21. јун.

РИК је именовала дипломираног правника Стевана Бабића са те листе за члана у проширеном саставу органа за спровођење избора за посланике, а дипломираног правника Сандру Гашић за заменика члана.

На седници је донета измена Допунског решења о одређивању бирачких места за гласање на изборима и измена Решења о одређивању бирачких места за гласање на изборима.

Такође, донета је измена одлука о образовању радних тела Републичке изборне комисије у граду Крушевцу и у општинама Ћићевац, Дољевац и Горњи Милановац.

Чланови Републичке изборне комисије размотрили су и одбацили као неблаговремене приговоре бирача Петра Рајлић, Небојше Дамњановића, Живорада Ивковића, Наде Ивковић, Уроша Ивковића, Љиљане Марковић и Дејана Николића, на Решење о наставку спровођења изборних радњи у поступку избора за народне посланике Народне скупштине, расписаних 4. марта 2020. године, од 11. маја 2020. године.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала