Премијерка Србије оценила свој и рад министара

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICСедница Владе Србије
Седница Владе Србије - Sputnik Србија
Пратите нас
Премијерка Србије Ана Брнабић оценила је свој рад као премијера и рад њеног кабинета са врло добар — четири, најбољег министра са четири плус, а најлошијег са двојком.

И најбољи и најлошији министар су, изјавила је премијерка Србије, мушкарци, али није желела да открива њихова имена.

Брнабићева је синоћ за Прву телевизију рекла да зна да јој нико неће веровати, али да не размишља о томе шта ће радити након окончања мандата.

Ако, каже, не буде у влади вратиће се у приватни сектор, али ће наставити да подржава председника Александра Вучића и Српску напредну странку.

„Шта год да се деси, не верујем да ћу ићи у иностранство за амбасадора, свакако не у овом тренутку“, рекла је Брнабићева.

Она је напоменула да је у њеном мандату на месту премијера одржана 261 седница, преноси Танјуг.

Задовољна је већином ствари урађеним у њеном мандату као што је електронска управа, изградња путева, то што је Србија постала светски лидер у привлачењу страних инвестиција...

Каже и да се највише обрадовала када су подаци показали да је незапосленост пала у Србији на 9,7 одсто.

Као најгори тренутак издвојила је онај када је Србија дошла на „сиву листу“ ФАТФ-е, као тела за борбу против прања новца и тероризма, а њена влада, подсетила је, није изгурала ни Закон о равноправности полова, па отуда и оцена за рад владе и њен —четири.

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала