Вулин: Представница Европског парламента чини све да Србима огади ЕУ

© Tanjug / Јарослав ПапСрбија Европска унија
Србија Европска унија - Sputnik Србија
Пратите нас
Министар одрбране Србије Александар Вулин рекао је да европарламентарка Тања Фајон чини све да би Србима огадила Европску унију, али и да, што се њега тиче, она ради у добром правцу.
"Она ће на крају убедити Србе да не треба да буду у Европској унији. Председник Александар Вучић је човек који је за Европску унију, који држи Србију на европском путу. Када би се он померио и неколико пута дао антиевропске изјаве - Европске уније у Србији неће бити", рекао је Вулин, а преноси Покрет социјалиста у саопштењу.

Како каже, Фајон успешно ради на томе да евроскептици једног дана добију већину у Србији када је у питању однос према Европској унији.

Коментаришући изјаве да је "у Србији друштво подељено", министар Вулин је рекао да не разуме како онда функционишу друштва у којима одређене политичке опције на изборима добију далеко мању подршку него што је добио Александар Вучић у Србији.

То што је у Србији два милиона људи гласало у недељу за Александра Вучића, Вулин каже да је то демократија.

"Стално слушамо о подељеном друштву. Које подељено друштво? Ако је код нас подељено друштво, а имате више од 60 одсто гласова за једну политичку опцију, онда је у Немачкој грађански рат, јер тамо праве Владу и са 30 одсто, 10 одсто. У Словенији онда, они само што се не распадну, јер они једва да формирају Владу", закључио је он.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала