Потпредседник Општине Будва: У згради остала само „гола мафија”

© Sputnik / Небојша ПоповићКордон полиције и окупљени грађани испред Општине Будва
Кордон полиције и окупљени грађани испред Општине Будва - Sputnik Србија
Пратите нас
Потпредседник Општине Будва Марко Марковић казао је да је у згради Општине „само остала гола мафија“.

Марковић је са секретарима изашао из зграде Општине и навео да су у Општини неовлашћена лица Владимир Булатовић и Снежана Куч.

„У Општини нема ни једног запосленог, налазе се припадници непознатих агенција за обезбеђење које не знамо како су ангажовани. Напали су нас, узет ми је чак телефон, па је командир полиције реаговао. Овде је тотално правно насиље, прекршени су сви закони. Неовлашћено лице које себе представља као председник је тражио од нас спискове људи да правимо ко може да уђе у зграду. На то не пристајемо. Сваку одговорност, за све што се лоше деси у граду сносиће лично он”, казао је Марковић.

Лидер Демократа и одборник Мијомир Пејовић коме није дозвољен улаз затражио је од Марковић да позове полицију и ухапси припаднике обезбеђења који физички нападају секретаре.

Он је тражио да се утврди ко је ангажовао насилно обезбеђење.

Припадници приватног обезбеђења који су у згради Општине, казали су раније данас „Вијестима“, да ће пуштати искључиво запослене који су на списку.

У зграду је јутрос дозвољено Марковићу да уђе и секретарима, док су председник Општине Марко Царевић и шеф кабинета Никола Јовановић изгурани из зграде.

Припадници приватног обезбеђења "Гардијан" који су у згради потом су насрнули и на секретаре, преносе медији уз наводе да је полиција затим запретила обезбеђењу да ће реаговати ако буду дирала јавне функционере.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала