Путин: У моме окружењу не може бити људи који не верују у Русију

© Sputnik / Михаил Климентьев / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин на пријему у Кремљу након Параде победе
Председник Русије Владимир Путин на пријему у Кремљу након Параде победе - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин изјавио је на јучерашњем пријему у Кремљу након Параде победе да у његовом окружењу нема људи који не верују у Русију.
„Ко је рекао: ’Надам се да у Вашем окружењу нема људи који не верују у Русију‘? Ко је то рекао? У моме окружењу не може бити оних који не верују у Русију. То је једноставно искључено“, изјавио је Путин док је разговарао са добитницима државних награда у Кремљу.

​Раније је руски лидер директору музејског комплекса „Ивановка“ Александру Јермакову доделио награду у области књижевности и уметности.

Јермаков је током говора позвао председника да посети музеј и обећао је да ће преваспитати све оне који сумњају у снагу земље.

„Ако код Вас у окружењу има оних који сумњају у снагу и моћ Русије, пошаљите их мени у ’Ивановку‘“ рекао је директор музеја.

​Јуче је у Москви на Црвеном тргу одржана Парада победе. Председник Русије Владимир Путин одржао је у Кремљу свечани пријем за шефове држава и влада страних земаља који су присуствовали паради. Том приликом је оценио да је парада протекла на највишем нивоу и да су се организатори и припадници војске „трудили свим срцем“.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала