Скраћена листа држава из којих се може ући у Црну Гору — и даље без Србије

© Sputnik / Александар МилачићЦрна Гора - граница
Црна Гора - граница  - Sputnik Србија
Пратите нас
Институт за јавно здравље Црне Горе ажурирао је списак земаља из којих долазак у Црну Гору не представља предмет посебних ограничења и јавно здравствених мера и који је краћи за 40 држава. Србија, међутим, и даље није на тој листи.

Листа ће важити од 29. јуна до 5. јула у поноћ.

На новој листи држава из којих је могућ долазак без ограничења кретања у вези са Ковидом-19 објављена је на интернет страници Института за јавно здравље сада је 66 држава, преноси портал РТЦГ.

То су Алжир, Ангола, Андора, Аустралија, Аустрија, Бахами, Барбадос, Брунеј, Бугарска, Чешка, Данска, Естонија, Фиџи, Филипини, Финска, Грчка, Гренланд, Грузија, Холандија, Хрватска, Индонезија, Ирска, Исланд, Јамајка, Јапан, Јордан, Јужна Кореја, Камбоџа, Кина, Кипар, Костарика, Куба, Летонија, Либан, Литванија, Луксембург, Мадагаскар, Мађарска, Малта, Малезија, Мароко, Маурицијус, Монако, Монголија, Мозамбик, Никарагва, Немачка, Норвешка, Нови Зеланд, Палестина, Папуа Нова Гвинеја, Парагвај, Република Словачка, Сејшели, Сенегал, Словенија, Швајцарска, Таџикистан, Тајланд, Тринидад и Тобаго, Тунис, Уругвај, Узбекистан, Венецуела, Вијетнам и Замбија.

Листа држава чији резиденти могу ући у Црну Гору уз негативан резултат пи-си-ар теста на Ковид-19 акредитоване лабораторије, стар не више од 48 сати, иста је као и прошле недеље.

На њој су Албанија, Босна и Херцеговина, тзв. држава Косово, Турска, Израел, Пољска, Румунија, Италија и Украјина.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала