Естрада пред банкротом

© Sputnik / Виталий Белоусов / Уђи у базу фотографијаКонцерт
Концерт - Sputnik Србија
Пратите нас
Због растућег броја оболелих од вируса корона у Србији и региону, многи заказани наступи и концерти регионалних естрадних звезда морали су да буду отказани.

Како наводе хрватски медији, тамошња музичка сцена налази се пред банкротом.

"Због короне ми је отказано 40 договорених концерата. Последњи сам пут певао 22. фебруара. Од тада – ништа. Бојим се да нисмо те среће и да корона није при крају. Вирус опет дивља, све више догађаја почиње да се отказује па је од мојих 30 договорених наступа током лета, њих седам већ отказано или одложено за нека боља времена. Јасно, ако ћемо та боља времена уопште и дочекати", казао је Јасмин Ставрос за Јутарњи.хр.

У истом проблему налазе се и Јелена Розга и Масимо Савић, чији су најављивани концерти и наступи такође отказани, пише портал.

Јошко Чагаљ Јоле, који је 27. јуна требало да наступа у Книну, није добио нови термин тог свог отказаног наступа. Како каже, то је један од тридесет отказаних концерата у последње време.

Поред њих, у проблему је и група Колонија, којој је отказана планирана летња турнеја.

"Неки летњи наступи отказани су нам, а неки који су требали да се одрже у затвореним просторима, пребачени су за крај године”, рекли су из бенда за поменути портал.

Уколико се у обзир узму и Борис Хорват, Бајага, Ла Лана, Тихомир Филеш, Ненад Марчец и остали певачи и певачице из региона, укупно је отказано 161 концерт.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала