Почело суђење Малчанском берберину, негирао делове оптужнице

© MUP Republike SrbijeНинослав Јовановић, звани Малчански берберин
Нинослав Јовановић, звани Малчански берберин - Sputnik Србија
Пратите нас
У Вишем суду у Нишу данас је без присуства јавности почело суђење Нинославу Јовановићу, познатијем као Малчански берберин, који је крајем прошле године отео и злостављао 12-годишњу девојчицу М.К. из села Суво до.

Нинослав Јовановић је током главног претреса оспорио неке делове оптужнице, а неке признао, саопштио је Виши суд у Нишу, не износећи детаље, пренео је РТС.

Виши суд у Нишу је, иначе, на главном претресу донео решење којим је искључена јавност за цео ток главног претреса ради заштите интереса малолетног лица.

У доказном поступку, наводи суд, родитељи малолетне девојчице придружили су се кривичном гоњењу, док ће свој имовинскоправни захтев остваривати у посебном поступку.

Следећи главни претрес заказан је за 22. јул, када ће, како најављују из суда, бити позвани вештаци Специјалне затворске болнице Београд, који су обавили неуропсихијатријско вештачење оптуженог.

Нинослав Јовановић је 20. децембра 2019. године отео 12-годишњу девојчицу коју је полиција нашла у атару села Пасјача. Ухапшен је 5. јануара на гробљу у Малчи.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала