„Асус“ представио супермоћни гејмерски смартфон

© Фото : AsusСмартфон ROG Phone 3
Смартфон ROG Phone 3  - Sputnik Србија
Пратите нас
Компанија „Асус“ представила је гејмерски смартфон „ROG Phone 3“. Телефон има процесор и подршку за игрице „Квалком“, преноси портал „ГСМАрена“.

Уређај је опремљен „АМОЛЕД“ екраном од 6,59 инча резолуције 2340 x 1080 пиксела и максималне брзине освежавања од 144 херца. Смартфон има уграђен чип „Снепдрагон 865+“ и до 16 гигабајта радне меморије, што га чини једним од најмоћнијих телефона на свету. Може да има до 512 гигабајта интерне меморије стандарда „УФС 3.1“.

Телефон поседује три камере резолуције од 64, 13 и 5 мегапиксела, уз могућност снимања „8К-видеа“. Капацитет батерије телефона је 6.000 милиампера на сат, са могућношћу брзог пуњења 30 вати. Произвођач наглашава да смартфон може да се подеси према потребама корисника.

Уређај подржава и специјалне алате за игрице. На пример, на њега може да се инсталира компактни „кулер“ „АероАктив кулер 3“, који хлади телефон за чак четири степена.

Цена телефона је од 800 евра, за верзију са осам гигабајта радне меморије и 256 гигабајта интерне меморије. Најмоћнији модел има 12 гигабајта радне меморије и 512 гигабајта интерне меморије и коштаће 1.100 евра.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала