Угљанин: Неко на сваку стоту маску ставио вирус или бојни отров и направио нам проблем /видео/

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICПредседник Странке демократске акције Санџак Сулејман Угљанин
Председник Странке демократске акције Санџак Сулејман Угљанин - Sputnik Србија
Пратите нас
Људи више умиру од кад се носе маске, можда је неко на њих ставио вирус или бојни отров, рекао је лидер Странке демократске акције Сандџака Сулејман Угљанин износећи своју теорију о вирусу корона.

Лидер СДА Сулејман Угљанин говорио је на конференцији за медије о епидемији короне и борби против вируса, а посебан осврт дао је на коришћење маски, пише „Блиц“.

Угљанин је изнео теорију завере да маске не штите, већ да се с њиховом појавом и вирус раширио.

„Набили су људима маске на лице, а ником нису рекли које су маске квалитетне, које су корисне, а које штетне, како и колико се дуго могу користити, колико удаљене или приљубљене за уста. Није вирус муха па да се маском спречи. Вирус је део ваздуха, он је невидљив“, почео је Угљанин.

Додао је и да је вирус дошао из Кине и да код нас „није био велики степен“.

„Тек када су почеле маске да се користе повећао се број смртности. А зашто? Можда је неко у тим маскама, на сваку стоту ставио мало вируса или неког бојног отрова и направио нам проблем овде“, казао је Угљанин.

Угљанин је рекао да не верује ни Влади ни кризним штабовима, јер „немају доказ за оно што су рекли“.

„Нисмо ми робови. Ми смо школовани људи који имамо опште и медицинско знање. Ја имам бар 20 питања везаних за маску да бих је ставио на уста. Нећу ништа на своја уста што може да угрози мој живот и да смањи вентилацију плућа. Ко је тај ко мени може да нареди да ставим маску“, упитао је Угљанин.

Онда је додао да не би био проблем да се маске носе на ногама.

„Кад би то било, стави на ногу, на ципелу, на колено, не би било проблема. Али на уста, хеј људи моји, стављамо маску на уста. Направили су од људи будале“, закључио је Угљанин.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала