Хоће ли избори у Црној Гори бити историјски? /видео/

Свет са Спутњиком
Свет са Спутњиком - Sputnik Србија
Пратите нас
У завршници кампање за парламентарне изборе у Црној Гори први пут су четири опозиционе странке –  Демократски фронт, Социјалистичка народна партија, Народни покрет и Права Црна Гора – успелe да се договоре о заједничком наступу.

Новина је и  да ће листу коалиције „Сви заједно“ предоводити нестраначка личност, др Здравко Кривокапић, један од основача невладине организације „Не дамо Црну Гору”.

Може ли ова коалиција да се достојно супротстави ДПС-у председника Мила Ђукановића? Хоће ли ови избори бити историјски и донети смену власти? Зашто је СПЦ постала предизборна тема? О могућем расплету избора у емисији  „Свет са Спутњиком“, говоре историчар др Александар Раковић са Института за новију историју, др Часлав Копривица са Факултета политичких наука у Београду, а из Црне Горе, специјално за Спутњик, видео-везом наш гост биће др Здравко Кривокапић, професор Машинског факултета у Подгорици.

Емисију уређује и води Татјана Трикић.

Слушајте нас на таласима Радио Новости, 104,7 мегахерца, гледајте на фејсбук страницама  Спутњика и Новости , али и одложено на јутјуб каналу Спутњик Србија.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала