Мандић за себе одабрао последње мјесто на листи

© Фото : Демократски фронтАндрија Мандић
Андрија Мандић - Sputnik Србија
Пратите нас
Предсједник Нове српске демократије (НСД) Андрија Мандић, сопственим избором себи је опредијелио последње мјесто на листи кандидата НСД на посланичкој листи Демократског фронта (ДФ) и коалиције „За будућност Црне Горе“ и налазиће са на 81. мјесту збирне посланичке листе коалиције, саопштено је данас из НСД.

Како је саопштено из НСД, Предсједништво те партије одржало је данас сједницу на којој је утврдило посланичку листу НСД у оквиру ДФ и коалиције - „За будућност Црне Горе“.

„Прво мјесто на збирној листи коалиције „За будућност Црне Горе“ припада нестраначкој личности проф. др. Здравку Кривокапићу, а следећи са квоте која припада НСД је потпредсједница странке Симонида Кордић. Предсједништво је на предлог предсједника странке Андрије Мандића донијело одлуку о великој кадровској обнови и у првих десет кандидата за посланике уврстило чак шест нових лица. Андрија Мандић ће водити изборни штаб коалиције „За будућност Црне Горе“ и уложиће највећи могући труд да се оствари што убједљивија побједа на изборима“, саопштили су из НСД.

Подсјетимо, „За будућност Црне Горе“ је назив листе коју ће на парламентарним изборима чинити Демократски фронт, Социјалистичка народна партија (СНП), Народни покрет, Права Црна Гора и нестраначке личности.

Избори су расписани за 30. август.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала