Др Несторовић поново у центру пажње, са биопирамидама које „лече од короне“

CC0 / Picasa / Кристална пирамида
Кристална пирамида - Sputnik Србија
Пратите нас
Пулмолог Бранимир Несторовић, који изјавама и приступом одскаче од чланова Кризног штаба, па и већине колега, овог пута сликао се са „лековитим“ биопирамидама.

Несторовић овог пута скренуо је пажњу на себе фотографијом се са Мирјаном Домоњи, председницом Еколошког покрета Стара Пазова „Еко сан“, преноси Б92.

Домоњи заступа становиште да такозване „биопирамиде оргонит“ штите од многих болести и лече, па и од вируса корона. Управо се таква пирамида нашла испред познатог пулмолога.

У медијима и друштвеним мрежама, одмах је то протумачено као његова подршка употреби биопирамида.

„Жеља да своје и искуство својих пријатеља и сарадника у вези с коришћењем оргонита пренесем онима који то желе да чују и примене као превентиву за своје здравље, као и отклањање последица већ насталих болести, што подразумева сва канцерозна обољења, као и најновија ковид обољења одвела ме је код познатог и цењеног професора и доктора Бранимира Несторовића“, објавила је Мирјана Домоњи.

„Боље спречити него лечити! Биопирамида ’Еко сан‘ оргонит делује у простору од 500 квадратних метара, штити од штетног зрачења и вируса корона“, навела је Мирјана Домоњи уз број телефона на који се овај „лек за све“ може поручити.

Шта су оргонити?

Оргонити су познати још одавно, а њиховим творцем се сматра научник Вилхелм Рајх (1897-1957). Он је био психоаналитичар и научник који је увео радикалне методе у психијатријском лечењу. Јеврејин по пореклу бежи из Немачке пред нацистима у Сједињење Америчке Државе 1939. године како би могао несметано да настави свој рад на оргонској енергији.

Оргон представља животну енергију. То је „стварна, физичка енергија која нас окружује и исијава из свих живих бића, као и из свих неорганских материјала“. Оргонити су специјални уређаји који су направљени од металне струготине, смоле и кристала кварца. Служе да прикупљају негативну оргонску енергију која је најчешће продукт електричних уређаја, трансформишу је и са своје горње стране емитују оргонску енергију која је, како кажу, корисна и лековита.

Прочитајте и:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала