Снимак који демантује хрватске полицајце: Пребили младића код Бенковца јер прича екавицом /видео/

Пратите нас
Сведок туче која се догодила у ноћи између суботе и недеље, када су двојица полицајаца у алкохолисаном стању претукла једног 33-годишњака, каже да је све почело када су полицајци чули да он говори екавицом.

Сведокиња је била у друштву тројице младића, од којих јој је један брат и не спори да су и младићи били у алкохолисаном стању, али су то, каже, били и полицајци који су, према њеним речима, смену провели за шанком на којем је радила.

„Након што је фешта (поводом Велике Госпе) завршила и музика се угасила, неколико нас село је на оближњи зидић. Никог нисмо узнемиравали ни галамили. Дошли су полицајци и од пријатеља (33-годишњака) тражили личну карту. Истина је да је мој пријатељ био пијан, али када су пролазили чули су да он прича екавицом и мислим да је све ескалирало управо због тога. Након што је одбио да им да личну карту почели су да вичу, а након што их је он питао за број значке подивљали су и почели да га туку, као што се види на снимку“, испричала је.

Када су схватили да су снимљени, један од полицајаца је почео да виче да ће извадити пиштољ, рекла је сведокиња за „Антену Задар“, којој је достављен снимак премлаћивања младића.

Она тврди да су у помоћ полицајцима стигле колеге из интервентне јединице које су и саме виделе да су полицајци пијани.

Према речима девојке, младић којег је полицајац напао након што је одбио да покаже личну карту није ни на који начин учествовао у сукобу, баш као ни 24-годишњак који је такође приведен, али је додаје, један од полицајаца тврдио да га је ударио ногом у леђа, што физички није било изводљиво с обзиром да је, како каже сведокиња, он све време стајао испред полицајца.

„Полицајац је показивао трагове крви на мајици оптужујући мог брата да га је ударио, али то је била крв мог пријатеља којег су претукли до је био на поду“, испричала је девојка, чијег брата су такође привели сутрадан, преноси Курир.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала