Српски спајдермен спасава девојчицу: Херојски подухват рвачког шампиона /видео/

Пратите насTelegramOdyssey
Војислав Матић, бивши врхунски спортиста и члан Рвачког клуба Пролетер нашао се ненадано у центру пажње јуче у Зрењанину. Он је притекао у помоћ породици која није знала шта им је са дететом које је било само у стану, закључано изнутра.

Све се одвијало у Дунавској улици у Зрењанину.

"Иначе сам ових дана у Новом Саду, на годишњем одмору и потпуно случајно и на кратко нашао сам се у Зрењанину и испоставило се као да је био Божији знак", рекао је Матић за портал Ја волим Зрењанин.

Пажњу му је, прича Војислав Матић, привукла група од неколико људи који су били видно узнемирени нечим, али у првом тренутку он није могао ни да претпостави о чему се ради.

Испоставило се да је у стану на првом спрату, закључаном изнутра, остала девојчица која није давала никакве знакове да је присутна.

"Њени бака и дека тек на неколико минута су напустили стан, а девојчица је у међувремену заспала читајући књигу. То у том тренутку никако нисам могао да знам, а пошто је било немогуће провалити закључана врата, до прозора стана сам се попео преко громобрана, склонио ролетне и ушао у стан", прича Матић.

Његов подвиг остао је овековечен.

"Ушавши у стан затекао сам девојчицу како спава, три пут сам је гласно дозивао, није се ни мрднула и у том тренутку сам се следио. После трен два ипак се испоставило да је дете само чврсто заспало, а ја сам покушао да јој што мирније објасним ситуацију да се не препадне. И то је то – хепи енд", закључио је наш бивши шампион.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала