Дошао је тренутак да Маровић открије све о Милу

© AP Photo / Risto BozovicБизнисмен Душко Кнежевић
Бизнисмен Душко Кнежевић  - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Дошао је тренутак да Светозар Маровић исприча шта зна о Милу Ђукановићу и открије како је са својом криминалном групом пљачкао Црну Гору, саопштио је предсједник Атлас групе Душко Кнежевић.

Он је на свом Инстаграм профилу за 21 вечерас најавио да ће објавити разговор њега и Маровића.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

EKSLKUZIVNO! RAZGOVOR DUŠKA KNEŽEVIĆA I SVETOZARA MAROVIĆA. PONEDELJAK 24.08. U 21:00 INSTAGRAM LIVE @DKATLAS I TV A1 MONTENEGRO Svetozar Marovic bio je skoro 25 godina najvažniji oslonac Mila Đukanovića. Sve dok ga nije uhapsio u decembru 2015. i potom primorao da prizna da je bio šef kriminalne grupe, držeći mu članove porodice kao taoce. Marovic sada kreće da razotkriva Djukanovicevu organizovanu kriminalnu grupu jer makar toliko duguje svojoj porodici i Crnoj Gori. Uz Momira Bulatovica, njih dvojica su, poslije AB revolucije, gradili sistem u kojem je DPS bio nedodirljiv. Prilikom raskola u DPS-u 1997, Marovic je bio ključni čovek koji je donio prevagu Djukanovicu, iako je sa Bulatovicem bio kum. Drugu ključnu ulogu odigrao je u martu 1999, tokom NATO bombardovanja, kada je uspio kao predsjednik Skupštine, da od svih parlamentarnih stranaka,pa čak i od Bulatoviceve SNP, dobije potpis na Rezoluciji o miru. Time je Crna Gora sačuvala sebe od mogućih konflikata policije i vojske, tada još pod Milosevicevom komandom, i građanskog rata. Važio je za smirenog i mudrog ideologa DPS-a koji je znao kako se grade mostovi. Poslije Beogradskog sporazuma, od 2003. do 2006, bio je predsjednik državne zajednice Srbija i Crna Gora. Nakon toga preuzima na sebe komunikaciju sa Mitropolijom, da bi se definisao položaj crkve u nezavisnoj CG, te koordinaciju pripreme prvog Ustava nezavisne Crne Gore. Nakon što je pokazao da je jedini ozbiljan konkurent Djukanovicu u vladajućoj partiji pokrenuta je akcija za njegovo odstranjivanje sa političke scene. Nekoliko godina je pripreman teren za njegovo hapšenje. Stavili su mu lisice na ruke kao predsjedniku Političkog savjeta DPS-a, javno ga ponizili. Umjesto da uzvrati tada je odlučio da sačuva porodicu. Sada je došao trenutak da ispriča šta zna o svom saborcu koji mu je zabio nož u ledja i otkrije kako je Đukanović, sa svojom kriminalnom grupom, pljačkao Crnu Goru.

Објава коју дели DR DUŠKO D. KNEZEVIC UK🇬🇧 (@dkatlas) дана

"Светозар Маровић био је скоро 25 година најважнији ослонац Мила Ђукановића. Све док га није ухапсио у децембру 2015. и потом приморао да призна да је био шеф криминалне групе, држећи му чланове породице као таоце. Маровић сада креће да разоткрива Ђукановићеву организовану криминалну групу јер макар толико дугује својој породици и Црној Гори. Уз Момира Булатовића, њих двојица су, послије анти-бирократске револуције, градили систем у којем је ДПС био недодирљив. Приликом раскола у ДПС-у 1997, Маровић је био кључни човек који је донио превагу Ђукановићу, иако је са Булатовићем био кум. Другу кључну улогу одиграо је у марту 1999, током НАТО бомбардовања, када је успио као предсједник Скупштине, да од свих парламентарних странака,па чак и од Булатовићеве СНП, добије потпис на Резолуцији о миру. Тиме је Црна Гора сачувала себе од могућих конфликата полиције и војске, тада још под Милошевићевом командом, и грађанског рата. Важио је за смиреног и мудрог идеолога ДПС-а који је знао како се граде мостови. Послије Београдског споразума, од 2003. до 2006, био је предсједник државне заједнице Србија и Црна Гора. Након тога преузима на себе комуникацију са Митрополијом, да би се дефинисао положај цркве у независној Црној Гори, те координацију припреме првог Устава независне Црне Горе. Након што је показао да је једини озбиљан конкурент Ђукановићу у владајућој партији покренута је акција за његово одстрањивање са политичке сцене. Неколико година је припреман терен за његово хапшење. Ставили су му лисице на руке као предсједнику Политичког савјета ДПС-а, јавно га понизили. Умјесто да узврати тада је одлучио да сачува породицу. Сада је дошао тренутак да исприча шта зна о свом саборцу који му је забио нож у леђа и открије како је Ђукановић, са својом криминалном групом, пљачкао Црну Гору", наводи се у најави.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала