Директор полиције Црне Горе: Појединци и групе планирају немире на дан избора

© AP Photo / Risto BozovicЦрногорска полиција држи блокаду на дан расправе о Предлогу закона о слободи вероисповести, илустрација
Црногорска полиција држи блокаду на дан расправе о Предлогу закона о слободи вероисповести, илустрација - Sputnik Србија
Пратите нас
Директор Управе полиције Црне Горе Веселин Вељовић тврди да полиција располаже оперативним подацима да појединци и групе планирају изазивање инцидената и немира на дан парламентарних избора, који се одржавају у недељу, 30. августа.

„Наша сазнања указују да ова лица преко друштвених мрежа и других канала заговарају да током гласања и након затварања бирачких места грађани изађу на улице, изазивају немире и нарушавају јавни ред“, навео је у саопштењу Вељовић.

Директор црногорске полиције је поручио да ће полиција у свим градовима одлучно и одговорно поступати, пренеле су „Вијести“.

„Они који буду покушали испољити деструктивно и екстремно понашање, изазивати грађанску нестабилност и кршити законске прописе биће спречени и сносиће одговорност. Позивам грађане да сви заједно поделимо одговорност и сачувамо грађанске и цивилизацијске вредности друштвене заједнице као заједничко добро и интерес сваког појединца и породице“, навео је Вељовић.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала