Видео-игре (ни)су само губљење времена

Пратите насTelegramOdyssey
Модерна времена, доносе и новитете на тржишту рада, тако да је данас готово немогуће да се напише универзална дефиниција рада. Разлика између традиционалних и модерних радних места је огромна, док су на тржишту рада присутне барем три различите генерације радно способних, чије радне векове обележавају другачије индустријске револуције.

Честе несугласице између родитеља и деце базирају се на неразумевању модерних индустрија које су млађим нараштајима далеко ближе и разумљивије него старијима. Како превазићи различит поглед на статус радног места између младих и старијих и где се ту налазе видео-игре које су највећа индустрија у данашњем свету?

Шта је потребно да би настао тим који учествује на престижним светским такмичењима где је наградни фонд преко 30 милиона долара? Како изгледа живот професионалног играча видео игре? Која је најпопуларнија видео-игра и да ли је потребно да родитељи ограничавају децу у игрању видео-игара?

О теми видео-игара у емисији „Технограм“ говоре Немања Радивојевић, сувласник и генерални менаџер тима Темпо Еспортс и Никола Поповић, професионални играч видео игре Дота 2 и капитен тима Темпо Еспортс - једног од најбољих тимова у овом делу Европе.

Технограм Немања Радивојевић и Никола Поповић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала