Лајчак о дијалогу Београда и Приштине: Финализујемо раније започете теме

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICМирослав Лајчак
Мирослав Лајчак - Sputnik Србија
Пратите нас
Специјални представник за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак каже да се на разговорима на експертском нивоу финализују питања о којима се раније разговарало.

„Пред састанак на високом политичком нивоу између Београда и Приштине који ће се одржати почетком септембра, састао сам се са главним преговарачима/координаторима у Бриселу како би финализовали рад на питањима о којима смо разговарали на претходним састанцима“, навео је Мирослав Лајчак на Твитер налогу.

​Eксперти Београда и Приштине на трећој рунди састанака у Бриселу разговарају о несталим и расељеним лицима и економским односима две стране.

Председник Србије Александар Вучић је током разговора са косовским премијером Авдулахом Хотијем 16. јула нагласио важност решавања питања несталих и расељених с подручја KиМ.

Нова рудна разговора на високом политичком нивоу између Београда и Приштине најављена је за почетак септембра, највероватније за 7. септембар, непосредно након разговора две стране у Вашингтону, 4. септембра, преноси РТС.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала