Демократски фронт: Разбијен још један штаб ДПС-а за куповину гласова

© Фото : Демократски фронт Лидери Демократског фронта
Лидери Демократског фронта  - Sputnik Србија
Пратите нас
На Фејсбук страници Демократског фронта објављен је снимак из штаба ДПС-а у којем се види како присталице те странке врше нелегалне активности. Активисти коалиције „За будућност Црне Горе“ открили су и упали у тај штаб с намером да те активности спрече.

„Разбијен још један ДПС штаб за куповину гласова“, написали су из тог савеза испод објављеног видео снимка у којем се чује како активисти покушавају да спрече нелегалне активности и преузму списак гласача из, како је наведено, штаба за продају гласова.

У ранијем живом укључењу лидер ДНП-а Милан Кнежевић нагласио је да ће активисти коалиције „За будућност Црне Горе“ убрзо кренути у обилазак штабова ДПС-а.

У истом укључењу лидер Праве Црне Горе Марко Милачић поручио је да има информације о криминалним активностима на Драчу у Подгорици, у розе кући у Дунавској улици код бившег терена Ком-а где је, како наглашава, у криминалне радње укључен син једног министра.

Он је рекао да илегалних активности има и у насељу Драгова Лука у Никшићу где, како наводи, полиција учествује у њима, а затим позвао грађане да снимају и пријављују све нерегуларности.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала