Кривокапић: Ко чека тај и дочека – десила се слобода /видео/

© Sputnik / Небојша ПоповићНосилац листе „За будућност Црне Горе“ Здравко Кривокапић
Носилац листе „За будућност Црне Горе“ Здравко Кривокапић - Sputnik Србија
Пратите нас
Народе Црне Горе, десила се слобода. Ко чека тај и дочека. Након 31 године једне апсолутне власти морало се десити и ово. Разлог лежи у чињеници да ко удари на Бога и Светог Василија Острошког мора тако да прође, рекао је Здравко Кривокапић, носилац листе „За будућност Црне Горе“.

Како је навео, ситуација је таква да опозиција има 42 мандата, а сви остали 39 мандата.

„Први циљ је да пружимо руку помирења која треба да буде основ нашег суживота. Нудимо оно што је природно, да све националне странке приђу победнику, јер не можемо градити Црну Гору другачије.“

„Молим све грађане Црне Горе да не наседају на могуће провокације, да се не баци трунка на ову победу и молим вас да прославимо у својим домовима, јер се победа може славити достојанствено“, рекао је он. Сутра почиње нови дан у слободној Црној Гори, поручио је Кривокапић.

Говорећи о спорном Закону о слободи вероисповести, Кривокапић је рекао да сада знамо да тај закон мора да се повуче и да треба да се нађе најбољи модел који одговара традиционалним вероисповестима у Црној Гори.

Постојање било какве корупције у држави говори о томе да је држава слаба. „Ми градимо јаку државу“, рекао је он. Како је навео, најбоље решење за Црну Гору је експертска влада, са ограниченим роком.

Без те експертске владе нема бољитка, тврди Кривокапић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала