Моја крв је српска: Порука ММА борцa пошто је остварио највећу победу у каријери /видео/

© Depositphotos.com / PastaSevenSevenММА борац у рингу
ММА борац у рингу - Sputnik Србија
Пратите нас
Српски ММА борац Александар Ракић остварио је најважнији тријумф у каријери, пошто је на спектаклу у Лас Вегасу савладао једног од најбољих изазивача у полутешкој категорији, Американца Ентонија Смита. Ракић је до победе дошао једногласном одлуком судија после три фантастичне рунде.

Занимљиво, ово је први меч у каријери на ком је Ракић наступао под заставом Србије. Наиме, Александар је рођен у Бечу, где је и одрастао и до сада су га представљали као борца из Аустрије. Међутим, овај сјајни борац је одлучио да настави да гради каријеру под заставом земље из које потичу његови родитељи.

​„Морам да се захвалим на подршци Србији, али и целом Балкану: Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори. Моји родитељи су одатле. Ја сам рођен и одрастао у Бечу, али моја крв је српска. Толико подршке добијам одатле и морам нешто да им вратим. Рекао сам људима одатле да ћу их изненадити и изненађење је било да сам се борио под српском заставом. Много сам им захвалан“, рекао је Ракић након меча, преносе ​„Новости“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала