Душко Кнежевић: Свануло је, враћам се кући

© AP Photo / Risto BozovicБизнисмен Душко Кнежевић
Бизнисмен Душко Кнежевић  - Sputnik Србија
Пратите нас
„Свануло је. Коначно смо дочекали слободу. Борили смо се лавовски, али се борба исплатила“, изјавио је председник „Атлас групе“ Душко Кнежевић поводом избора у Црној Гори и најавио да се враћа кући.

Кнежевић је прокоментарисао и обраћање Мила Ђукановића у штабу ДПС-а.

„Мило је признао пораз. Свестан је свог пораза, само је то увио у обраћању“, рекао је за „Новости“ Кнежевић.

На питање да ли ће се и када вратити у Црну Гору, Кнежевић је одговорио:

Враћам се у Црну Гору. Чекам да се формира демократска власт и летим кући. Сада сам слободан човек, скинут сам са Интерполових потерница“.

Душко Кнежевић, један је од најбогатијих црногорских предузетника, а званична Подгорица га оптужује за наводне вишемилионске малверзације којим је оштетио државни буџет.

Против њега су биле подигнуте три оптужнице због кривичних дела, организовање криминалне групе, прање новца и злоупотребе положаја у привредном пословању.

Кнежевић, који се налази у Лондону од фебруара прошле године и има британско држављанство, 6. августа је објавио да је Интерпол повукао потерницу за њим, истичући да ће та одлука бити „ветар у леђа“ црногорској опозицији против власти Мила Ђукановића.

Уочи парламентарних избора у Црној Гори, он је подржао опозиционе странке и више пута се тим поводом обраћао путем друштвених мрежа.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала