Депардје о Путину: Никада га нисам гледао као чудовиште

© Flickr / Televisione StreamingЖерар Депардје
Жерар Депардје - Sputnik Србија
Пратите нас
Познати француски глумац Жерар Депардје изјавио је да није желео да се састане са председником Француске Емануелом Макроном, док се више пута срео са руским лидером Владимиром Путином.
„Председника Емануела Макрона никада нисам срео. Он ме је звао неколико пута, али сам рекао: „Не, ја не желим“. То није мој свет... У Француској нисам гласао, ја сам гласао у Русији, у руској амбасади“, рекао је глумац приликом гостовања на француској телевизији Canal+.

Он је додао да не зна баш најбоље Русију: „Обожавам Русе, њихову књижевност, музику, културу. У исто време знам, да је то тешка земља“.

Према његовим речима, једном га је позвао Путин и рекао му „Жерар, дођи“.

„Послао је по мене авион ... Дао ми је руски пасош“, присећао се глумац.

Депардје је додао, да се понекад састаје са руским лидером и „много се смејемо“, али се „не виђамо свака три-четири месеца“.

„Знам да новинари мисле да је он чудовиште, али ја га никад нисам гледао као чудовиште. Руски народ је срећан... Наравно, постоје неке ствари, које су недопустиве, али ја их нисам никада видео“, закључио је глумац.

Подсетимо, председник Русије Владимир Путин потписао је указ 1. јануара 2013. године којим се Депардјеу додељује руско држављанство.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала