Није лако исправити 30 година неправде: Шта Подгоричани кажу о резултатима избора /видео/

© AP Photo / Risto BozovicИзбори у Црној Гори - Подгорица
Избори у Црној Гори - Подгорица - Sputnik Србија
Пратите нас
Подгоричани су коментарисали резултате црногорских парламентарних избора на којима је опозициона коалиција "За будућност Црне Горе" остварила велики успех.

Подгорички пензионер Звонко био је опрезан када су у питању резултати, рекавши: "Још ништа није коначно. Полако. Надајмо се да ће Црна Гора опстати."

Бојан Прелевић, други Подгоричанин, рекао је: "Црна Гора је одлучила да је вријеме за промјене. Црна Гора је одлучила да крене другим путем, путем на којем ће се закони више поштовати и примјењивати." "Наравно, Подгорица је предиван град и можете рећи да је развијен, али мора се водити рачуна не само о граду, већ и о обичним људима. Обични људи морају имати посла, треба им и помоћ", додао је он.

Зденка, још једна становница црногорског главног града, додала је: "За мене неће бити много боље него сада, али полако ће све доћи на своје место. Није лако исправити неправду која је трајала 30 година. Била је неправда 30 година. Све ћемо поправити корак по корак. Од сада ће нас водити поштени и часни људи чистих руку. Срећна победа свима нама. "

​Према коначним извештајима државне изборне комисије, на основу 100 одсто пребројаних гласова, Демократска партија социјалиста (ДПС) је освојила 35,06 одсто, односно 143.548 гласова, а коалиција "За будућност Црне Горе" 32,55 одсто (133.267). 

Прочитајте још: 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала