Вучић се састао са Лајчаком и Палмером у Бриселу

Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Бриселу са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком и замеником помоћника државног секретара САД и специјалним представником за Западни Балкан Метјуом Палмером.

Састанак се одржава у здради Мисије Републике Србије при ЕУ, а разговара се о до сада постигнутом и наредним корацима у нормализацији односа Београда и Приштине.

Фотографија састанка објављена је и на званичном Инстаграм профилу председника Србије.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Овим састанком председник Вућић започео је своју дводневну радну посету Бриселу у који је стигао јутрос директно из Вашингтона.

Предвиђено је да се председник Србије током боравка у Бриселу састане са и председавајућим Спољнополитичког одбора Европског парламента Дејвидом Мекалистером и комесаром за проширење ЕУ Оливером Вархејијем.

Сутра од 11 часова председник Александар Вућић предводиће делегацију Србије у разговорима о нормализацији односа између Београда и Приштине која се одржава на високом политичком нивоу уз посредство шефа дипломатије ЕУ Жосепа Борела и специјалног представника ЕУ Мирослава Лајчка.

Прочитајте још: 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала