Огласио се Ђоковић: Извињавам се, биће ово важна животна лекција

© AP Photo / Seth WenigНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија
Пратите нас
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић извинио се због инцидента са судијом на Ју-ес опену и поручио да ће дисквалификација са турнира бити важна животна лекција.
Новак Ђоковић крај линијског судије коју је погодио лоптицом. - Sputnik Србија
Ђоковић дисквалификован са Ју-Ес опена /видео/

"Цела ова ситуација ме чини заиста тужним и празним. Проверио сам како се осећа линијски судија, и према информацијама које сам добио, осећа се добро, хвала Богу. Њено име не могу да откријем због чувања њене приватности. Јако ми је жао што сам јој нанео такав стрес. Није било намерно. Било је погрешно", написао је Ђоковић на друштвеним мрежама.

Како је навео, жели да ово непријатно искуство, дисквалификацију са турнира, претвори у важну животну лекцију, како би наставио да расте и развија се као човек, али и тенисер.

"Извињавам се организаторима Ју-ес опена. Веома сам захвалан свом тиму и породици што ми пружају снажну подршку, као и мојим навијачима јер су увек уз мене. Хвала вам и жао ми је. Био је ово тежак дан за све", поручио је Ђоковић.

Најбољи тенисер света је дисквалификован пошто је током меча против Шпанца Пабла Карењо-Бусте, у ком је губио 6-5 у гемовима, погодио линијског судију лоптицом.​

Он је лоптицу послао иза себе, а она је погодила судију готово је онесвестивши.

Иако није било намере да погоди судију, Ђоковић је дисквалификован.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала